AFRICAN-RABBITS.jpg

AFRICAN RABBITS

DIVENDRES 5 D’OCTUBRE 20:30H

Aquest duet de Dj’s de l’escena musical de Barcelona està formada per Dj Rabbit i Dj Baba Sy, coneguts des de ja fa anys en diversos Clubs i Discoteques de la ciutat.

 

  • (Baba Sy) “Dj Baba Sy” és un Dj d’origen Senegalès afincat a Barcelona. Té una interessant carrera a l’esquena, conegut irònicament també com a “Dj Desconocido”, es integrant també d’un altre duet anomenat “Babarians”, amb el que han actuat a “Creamfields”.

En l’actualitat treballa en un altre projecte amb Radio Àfrica, mentre prepara el seu primer disc.

 

  • (Dani Cunill) “Dj Rabbit”: aquest català resident a Barcelona és un apassionat del mestissatge musical, que gaudeix barrejant estils per donar a les seves sessions un aire més fresc i divertit.

Porta diversos anys treballant amb “Dj Baba Sy”, amb el que van muntar “The Black Room”, una festa on s’hi barrejaven el Funky, l’Electrònica i el Hip Hop Old School, a sales mítiques de la ciutat com Marula Cafè i Sala Razzmatazz.

 

Al 2015, la seva bogeria musical interna els duu a un nou projecte, la combinació d’aquests Senegalès i Català donen forma a un estil musical que obliga al públic a ballar. La barreja de ritmes i músiques africanes amb tocs més House, Techno i Afrocubà, desprenen un aire molt “Tropical” que no deixa a ningú indiferent.

 

A les seves sessions, a més a més, solen comptar amb un altre Dj convidat a la cabina. En aquesta ocasió, repetiran amb la genuina “DjOlof” (Maguette Dieng). Una jove catalana amb arrels senegaleses, que ens oferirà una altra de les seves carismàtiques sessions on interactúen el Soul i Funky més africans, amb nous ritmes Afrobeat.