Úxperience

Divendres de 16h a 20h / Dissabte d’11h a 20h / Diumenge d’11h a 18h

L’Úxperience d’aquesta edició va de la ma de Aigües de Barcelona i Domestic Data Streamers, una empresa d’estratègia i disseny de comunicació amb un objectiu clar: crear connexions significatives entre les persones i la informació.

En els últims cinc anys, han treballat ajudant a marques i institucions a comunicar-se i connectar amb la seva audiència, unint l’emoció a les dades, simplificant informació complexa i creant coneixement a través de narratives de dades.

Domestic Data Streamers presentarà la instal·lació Barcelona City Lab, la qual vol fer reflexionar a la ciutadania sobre el present i el futur de la ciutat de Barcelona, prenent com a punt de partida l’escenari de la presó Model, que actualment és objecte d’aquest mateix debat.

El laboratori, doncs, funciona com una enquesta amb un seguit de preguntes. Cada pregunta té 3 respostes possibles, i a cada resposta li correspon un recipient. Els usuaris respondran a les preguntes a través d’una interacció molt senzilla: buidaran el contingut d’una proveta a un o altre recipient segons la seva opinió. A nivell tecnològic, hi ha un sistema que detecta el líquid que cau i activa un so determinat, que es sobreposa al so ambient, de manera que amb cada interacció es va perfilant el so de la ciutat que volen els seus habitants.

El resultat és un laboratori que mostra a temps real les tendències i pensaments de la ciutadania respecte al tema escollit.


http://2018.usbarcelona.com/wp-content/uploads/2017/06/CityLab-1.jpg

ORGANIZA


http://2018.usbarcelona.com/wp-content/uploads/2015/12/rebobinart-1.png

SPONSOR


http://2018.usbarcelona.com/wp-content/uploads/2015/12/mtn.png

© Copyright Ús Barcelona 2018 · All rights reserved