Bornay_foto-perfil-1-1.jpg

BORNAY

Flowers by Bornay va iniciar el seu camí el 2009 a Barcelona, imposant un nou i irrepetible univers icònic, atrevint-se a trencar la concepció clàssica de la professió floral per a beure de la cultura del cinema, la ciència ficció, la cultura pop, l’art, la dansa. .. i trencar amb l’establert, utilitzant materials i complements fins al moment impensables, com l’esprai de color per alterar l’estat natural de la matèria primera.

Flowers by Bornay és el responsable de la decoració floral d’hotels com el W, Le Meridien o el Mandarin Oriental a Barcelona i ha participat en grans esdeveniments per a marques com Hermés, Louis Vuitton, Burberry, Pronovias, Puig, Mango, Zara, Tous, Rolex, en espais i esdeveniments tan emblemàtics com La Pedrera, Casa Batlló, Hospital Sant Pau o el festival Primavera Sound.

Flowers by Bornay ha estat reconegut dues vegades com un dels millors tallers d’art floral al món per dos llibres internacionals de gran prestigi, com són “Floral Contemporary: The Renaissance in Flower Design” d’Oliver Dupont i el “Formidable Florists” d’Isabel Gilbert Palmer en el qual es va qualificar al taller com “el Quentin Tarantino de les flors”.

Així mateix, acaben de publicar el seu primer llibre d’autor el maig del 2018. “Art floral, un taller contemporani” amb l’editorial Gustavo Gili.

Ha estat nomenat també com un dels millors tallers florals a Espanya per la revista nord-americana Martha Stewart Weddings.

Web

Facebook
Instagram